| Nieobecności. | |
|
+3Batman John Constantine Admin 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Admin Admin
| Temat: Nieobecności. Wto Cze 30, 2015 4:36 pm | |
| Zamierzasz może wyjechać na dłuższe wakacje, odpocząć od forum i uniknąć kasacji konta? Jeżeli tak, to radziłbym powiadomić nas w tym oto temacie. Dzięki temu nikt nie rzuci się do Ciebie z nożem, kiedy ponownie nas odwiedzisz. | |
|
| |
John Constantine
Wiek : 34 lata Ekwipunek : Wymiętolona paczka Silk Cut’ów, notes, drobne na taksówkę, spluwa i sporo szczęścia.
| Temat: Re: Nieobecności. Pią Lip 03, 2015 1:42 pm | |
| Od razu uprzedzę - wyjeżdżam 07.07, na ile to do końca nie wiem, bo ciągle się zmienia. Ale tydzień mnie nie będzie na pewno, zresztą pewnie będę czasem wpadać z telefonu, więc będę informować. c: | |
|
| |
Batman Mistrz Gry
Wiek : 38 Ekwipunek : Ło Panie, za mały limit słów żebym mógł wszystko streścić.
| Temat: Re: Nieobecności. Pią Lip 03, 2015 2:21 pm | |
| Może jeszcze kupa czasu została ale nie ma mnie przez dwa tygodnie od 12 sierpnia #leżing#smażing | |
|
| |
Black Canary
| Temat: Re: Nieobecności. Pią Lip 10, 2015 2:08 pm | |
| | |
|
| |
John Constantine
Wiek : 34 lata Ekwipunek : Wymiętolona paczka Silk Cut’ów, notes, drobne na taksówkę, spluwa i sporo szczęścia.
| Temat: Re: Nieobecności. Wto Lip 14, 2015 8:35 am | |
| Nie ma mnie jeszcze przez ok. tydzień. | |
|
| |
Jerry Mackenzie
Wiek : 28 lat Ekwipunek : Nagant wz. 1895 - rosyjski rewolwer kalibru 7,62 mm., scyzoryk, klucze, komórka.
| Temat: Re: Nieobecności. Czw Lip 16, 2015 8:53 pm | |
| Do końca wakacji. Przepraszam tych, z którymi zaczęłam rozgrywki. Zdaje się, że mój powrót nie będzie szybki. | |
|
| |
Vague
| Temat: Re: Nieobecności. Sro Lip 22, 2015 8:57 pm | |
| Od piątku tego co teraz będzie do nie dzieli wielka impreza na Roztoczu, brak internetu, na nawet zasięgu brak
edit, możliwa dłuższa nieobecność roztocze wciąga i uzależnia | |
|
| |
Joker
Wiek : Gdyż iż, możliwe, że... a po twarzy nie widać?! Ekwipunek : Znowu zaczynasz?!
| Temat: Re: Nieobecności. Nie Lip 26, 2015 8:47 pm | |
| No to ja chciałem się pożegnać. Oddaje Jokera. Myślę, że niektóre osoby się ucieszą. Także tego, papa
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nieobecności. | |
| |
|
| |
| Nieobecności. | |
|